Ontwikkelingen gaan tegenwoordig erg snel. Niet alleen het gebruik van computertechnieken stellen de bouwkolom in staat hoogwaardiger producten te vervaardigen. Ook de ontwikkeling van toepasbare materialen heeft een enorme vlucht genomen, met name door de mogelijkheden van nano-techniek. Zo is het mogelijk vuil afstotend glas te vervaardigen, lichtgevend behang te maken en zelfs textiel dat kan fungeren als beeldscherm, je kiest zelf het patroon e.d. van de stof. 


We staan aan de vooravond van grote veranderingen; hoogwaardige technologie maakt dit mogelijk. Het gebruik van energie verandert, de energie neutraal gedachte krijgt meer en meer toepassing. Produceren zonder rest afval, recyclebaar, zelf voorzienend, energie neutraal....... begrippen die naar onze mening het verdienen om de volle aandacht op te richten. 


Het volgen van deze ontwikkelingen en het toepassen van toekomst bestendige materialen en voorzieningen is voor ons een centraal thema. Wij willen onze leefomgeving duurzaam doorgeven aan volgende generaties.